Du er her: 

HER KAN DU SENDE SIKKERT TIL OS

Formularen i højre side er sikker/krypteret, og du kan derfor sende cpr/andre fortrolige oplysninger til kirkekontoret. Dette kræver ikke nemID.

Du kan også sende en sikker mail/uploade filer/dokumenter til Vinding Sogn ved at KLIKKE HER. Bemærk at du skal have dit nemID klar, samt at du efterfølgende får svaret via din e-boks. Denne løsning bruges især, hvis du har personfølsomme spørgsmål/informationer - og du ønsker et mailsvar herpå.

BEMÆRK: Vi behandler personoplysninger om dig af hensyn til de opgaver, vi skal løse som offentlig myndighed. Typen af oplysninger, vi får om dig, vil afhænge af formålet med den opgave, vi skal løse. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at løse vores opgaver. Umiddelbart efter at opgaven er løst, slettes alle data – med mindre vi af hensyn til anden lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, eksempelvis ved afgivelse af omsorgs- og ansvarserklæring, dåb, konfirmation, vielse, navneændring, medlemskab og lignende. Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.